logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Ideál Ablak Kft. - Nyíregyháza
Cím: 4400 Nyíregyáza, Mezõ u. 10-12.Telefon: 06-70/397-3080, 06-30/678-3329, 06-42/504-195
Telefon 2: 06-70/397-3080, 06-30/678-3329, 06-42/504-195Fax: 06-42/421-016
Fax 2: 06-42/421-016Internet: www.idealablak.hu
Gps: 0 , 0

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

nyílászáró, mûanyag nyílászáró, fa nyílászáró, beltéri ajtók, párkányok, árnyékolástechnika, garázskapuk, szakszerû beszerelés, bemutatóterem, nyíregyháza, ideál ablak kft, árnyékolástechnika, árnyékolástechnika nyíregyháza, ajtóbetétek,kristály, ólomkontúros fazettás, homokfúvott, és fúziós üvegdíszítés,fém tokos műanyag lamellás redőnyök,

Bemutatkozás

Az Ideal-Ablak Kft. családi vállalkozás keretén belül mûködik, fõ tevékenységi körünk mûanyag nyílászárók forgalmazása és beszerelése.

Kizárólag német profilokból gyártott mûanyag nyílászárókat vásárolhatnak nálunk, amelyekre 10 év színgaranciát vállalunk. Az általunk forgalmazott Premier márkanéven ismert ajtók-ablakok MACO TREND osztrák gyártmányú vasalattal készülnek, melyek alapanyaga speciális edzett fémötvözetek, minõsége kimagasló.

Minden nyílászárót fokozottan hõszigetelt lágy fémbevonatos üveggel szerelünk alapáron, melynek hõszigetelõ értéke 1,4 W/m2K. A mûanyag ablakprofilok formatervezettek, 3-5 és 6 légkamrás változatokban kaphatóak. Ma már nem csak fehér színben, hanem a faerezetes kivitelben is rendelhetõek, amely ötvözi a fa nyílászáró természetességét és a mûanyag rendkívül hosszú élettartamát és komfortérzetét.

Nem csak a megfelelõ minõségû mûanyag nyílászáró kiválasztása fontos, hanem a szakszerû beépítés is. Cégünk kiválóan képzett szakemberei által ezt az igényt magas színvonalon kielégíti.

Az utóbbi években a mûanyag nyílászáró gyártás rendkívül sokat fejlõdött, ezt bizonyítja, hogy résszellõztetõ funkciós vasalatokkal készülnek, mely elõsegíti a folyamatos páramentesítést, ezáltal az üvegfelületen nincs páralecsapódás.

Kiegészítõ termékek a külsõ ablakpárkányok mûanyag és színterezett alumínium kivitelben, valamint a belsõ könyöklõk matt és fényes kialakításban, különféle ajtóbetétek széles választékban, kristály, ólomkontúros fazettás, homokfúvott, és fúziós üvegdíszítésekkel.

Árnyékolástechnikai termékek köre rendkívül széles. A fém tokos mûanyag lamellás redõnyöktõl kezdve a legmagasabb igényeket kielégítõ motoros mûködtetésû alumínium lamellás redõnyökig, akár egybeépített rovarhálós kivitelben.

Bemutatótermünkben a felsorolt termékek megtekinthetõek, és értékesítõ szakembereink kézséggel állnak rendelkezésükre. Reméljük hamarosan Önöket is elégedett vásárlóink sorában üdvözölhetjük.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink